0 DKK
DKK 
0,00 DKK
DKK 
facebook.jpg

Privatlivs- og cookiepolitik hos Vinhuset Stoltz

Persondata

Når du besøger vores website, indsamler og behandler vi informationer om dig. Disse data kaldes for persondata. Persondata er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan identificere en person. Det kan f.eks. være dit navn, din e-mail eller dine interesser.

Alle data indsamles og behandles i henhold til gældende lovgivning.

Hvilke data indsamler vi?

Hvis du ønsker at købe et produkt af os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og levere dit produkt. Vi indhenter derfor oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Vi behandler og opbevarer også dine persondata, hvis du sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback samt hvis du:

Besøger vores hjemmeside
Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din enhed, IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider, du klikker på. Formålet er, at du kan navigere rundt på vores website og benytte al funktionalitet, at vi kan vise dig tilbud, som vi mener er relevante for dig samt få ny viden, der kan forbedre vores services og website. Vi bruger desuden cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Melder dig ind i vores klub
Når du melder dig ind i vores klub, indsamler og behandler vi typisk følgende oplysninger: navn, e-mail samt eventuelt interesser og dit samtykke. Formålet er, at vi kan sende dig relevante tilbud og nyheder fra vores klub per mail.

Sikkerhed

Alle persondata behandles fortroligt og opbevares under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af vores website videregives til tredjeparter med det formål at målrette vores annoncering samt at få ny viden, der kan forbedre vores services. Du kan se, hvilke tredjeparter vi benytter, under ”Cookies”.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi videregiver ikke dine persondata til andre uden dit samtykke.

Cookies

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles.

En cookie er en datafil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Du kan afvise eller slette cookies, men skal så være opmærksom på, at det kan betyde, at dele af websitet ikke fungerer. Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

Vi benytter disse cookies på vores website:

 Id Udbyder Beskrivelse Kategori
 fbp FacebookFacebook er et onlinebaseret socialt netværk. Websitet er en af de meste besøgte i verden. Marketing

 ga
 gid

 Google AnalyticsGoogle Analytics er et statistikprogram, der ved hjælp af cookies indsamler data om, hvordan brugerne benytter et website. Statistik


Sletning af data og dine rettigheder

Vi sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige. Du kan desuden til hver en tid bede om få slettet eller rettet egne data. Du har i øvrigt ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan til hver en tid tilbagekalde et samtykke.

Se kontaktinformation nedenfor.  

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, skal du kontakte Datatilsynet.

Kontaktinformation

Dataansvarlig for dette website her:

Vinhuset Stoltz
Helsingørgade 10
3400 Hillerød
CVR-nr.: 32002374
E-mail: info@vinhuset-stoltz.dk
Telefon: 48261051

___

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven

Nyhedsbrev